Oopa! Vse za varno igro

Zmagovalec javnega natečaja

Na osnovi prejetih idejnih zasnov ureditve kreativnega in varnega otroškega igrišča je zmagovalna idejna zasnova Sandre Pintar in Kristine Kastelic.
Izrekamo jima iskrene čestitke!

Avtor: Andreja Bednjički

Igrišče s smrtno žrtvijo v Linadu, Nemčija

Premila obtožnica za odgovorne v Linadu?

Smrt 14-letne šoloobvezne deklice na gozdnem igrišču v Lindau ne bo z zaporno kaznijo preganjana. Pristojno sodišče bo obtoženim naložilo milo kazen.

Preberi več

Razumevanje otrokovih pravic

Sprejeta Konvencija o otrokovih pravicah (20. novembra 1989) opredeljuje štiri glavna načela: nediskriminacijo, najboljšo korist otroka, preživetje in zaščito, participacijo ter soudeležbo otrok.

Preberi več

Sporočilo za javnost: Varnost na otroških igriščih

Celje, 25. Oktober, 2012; Pred dnevi je luč sveta ugledala prva strokovna revija, ki pokriva področje zagotavljanja varnosti na otroških igriščih.

Preberi več

Dostop na vseh tabličnih platformah!

Obveščamo Vas, da je revija OOpa! Vse za varno igro dostopna na vseh tabličnih platformah in ne samo na iOS in Android platformi in jo najdete v aplikaciji »TRAFIKA«.

Preberi več

Izid revije

Zavod za varno igro obvešča, da je 10.10.2012 izšla prva številka revije OOpa! Vse za varno igro in je brezplačno dostopna na spletni strani. Za pregled revije in prenos le-te na vaš osebni računalnik se je predhodno potrebno registrirati.

Avtor: Andreja Bednjički

Podkategorije

Nahajate se: Novice

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.