Oopa! Vse za varno igro

24ur: Inšpektor, 05. 11. 2019

Vabljeni k ogledu prispevka.

Preberi več

Steroidni starši

Ja, v naši družbi je mogoče opaziti vse več »steroidnih« staršev. Se sprašujete kakšni starši so to? Starši, ki za svojega otroka rečejo, da mu želijo da je v življenju srečen. Naj vam jih na hitro opišem.

Preberi več

Iskalci svobode

»Že od malih nog smo programirani za razmišljanje, da se skozi življenje pomikamo z malo napora. Spodbujamo kulturo strahopetnih, šibkih in občutljivih ljudi, ki ne znajo držati obljube, ki se izmikajo obveznostim in opustijo svoje ambicije, takoj ko naletijo na najmanjšo težavo. Dobro je, če je težko.

Preberi več

Obrazi nevladnikov: Dnevnik

Časopis Dnevnik nam je v ponedeljkovi številki (19.8.2019) namenil svoj prostor v rubriki "Obrazi nevladnikov". 

Preberi več

Tveganje je del življenja

 

Zavedati se moramo, da je tveganje del življenja in da prispeva k izboljšanju življenjskih izkušenj. Neuspelih poizkusov, poškodb in bolečin, se v svojem življenju vsi spominjamo. In to z namenom: »Da se učimo!« 

Preberi več

Domišljijska igra

Pri razvoju otroka igra pomembno vlogo tudi domišljija, katero otrok razvija preko igre pretiravanja. Na ta način spoznava moč uma. Ko so otroci zatopljeni v igro, je njihovo raziskovanje neomejeno. 

Preberi več

Podkategorije

Nahajate se: Novice

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.