Oopa! Vse za varno igro

Uživaj, rok trajanja je omejen

Pogosto slišim mlajše, ko govorijo da morajo sedaj, ko so v šoli (osnovni, srednji ali na fakulteti) uživati, ker je samo to čas »uživancije«.

Preberi več

Družinski čas

Vstopili smo v zadnji mesec leta, ki je povezan s toplino in obdarovanjem. Zato vam priporočamo, da se malo ustavite, zajamete zrak in pogledate otroke v njihove iskrive oči. Te oči so polne pričakovanj.

Preberi več

Obnašanje otrok je odsev staršev

Zelo pogosto slišim starše kako se pritožujejo nad obnašanjem svojih otrok, kako so naporni, itd. ob tem pa še veselo dodajo, da komaj čakajo, da jih vsaj za kratek čas »dajo« nekomu, da se spočijejo. Ob takšnih izrečenih mislih se mi srce trga nad krivičnostjo, ki se dela otrokom.

Preberi več

24ur: Inšpektor, 05. 10. 2019

Vabljeni k ogledu prispevka.

Preberi več

Steroidni starši

Ja, v naši družbi je mogoče opaziti vse več »steroidnih« staršev. Se sprašujete kakšni starši so to? Starši, ki za svojega otroka rečejo, da mu želijo da je v življenju srečen. Naj vam jih na hitro opišem.

Preberi več

Iskalci svobode

»Že od malih nog smo programirani za razmišljanje, da se skozi življenje pomikamo z malo napora. Spodbujamo kulturo strahopetnih, šibkih in občutljivih ljudi, ki ne znajo držati obljube, ki se izmikajo obveznostim in opustijo svoje ambicije, takoj ko naletijo na najmanjšo težavo. Dobro je, če je težko.

Preberi več

Podkategorije

Nahajate se: Novice

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.