Oopa! Vse za varno igro

Gibanje

Drugi »lock down« zaradi Covid-19 je med vsemi možnimi težavami in omejitvami, povzročil tudi drastično zmanjšanje intenzivnega gibanja otrok. Pouk na daljavo ter zaprtje obšolskih dejavnosti je za otroke prinesel veliko negativnih učinkov in posledic, ki so strokovnjakom s področja športa vidni že sedaj, ostali pa bodo te posledice spoznali z zelo velikim zamikom.

 

Preberi več

Izdaja knjige KOŠČEK MOJEGA SRCA

 

S ponosom sporočamo, da je Zavod za varno igro izdal knjigo avtorja Kristjana Veber, z naslovom Košček mojega srca.

Preberi več

Vsakodnevno srečevanje s tveganji

Tveganja so del našega vsakdana. Naše življenje vključuje nenehno izpostavljenost tveganjem in odločanju o sami stopnji tveganja.

 

Preberi več

Tudi v dežju je lahko zunaj zabavno

Letošnje leto je zaznamovalo veliko dogodkov, ki so zelo drugačni kot smo jih bili vajeni. Veliko novega smo bili prisiljeni spoznati in se prilagoditi novim situacijam. Tudi vreme v pomladnem obdobju je imelo svoj ritem. Deležni smo bili velikih temperaturnih nihanj in veliko deževnih dni.

 

Preberi več

Pomlad kot je še ni bilo

Letošnje leto bo ostalo zaznamovano v zgodovini človeštva kot zelo posebno, turbulentno  in z drastičnimi vplivi na naš vsakdanj. Starejši kot smo, težje nam je sprejeti hitre spremembe, ki so nujno potrebne. Sprašujemo se o njihovi smiselnosti in pomenu.

 

Preberi več

Urejenost igrišč

Naše običajno življenje se je skoraj popolnoma zaustavilo in zaprta so tudi vsa otroška igrišča. Na njih ni več slišati otroškega smeha. Igrišča samevajo s trakovi za prepoved uporabe.

 

Preberi več

Nahajate se: Novice Aktualne novice

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.