Oopa! Vse za varno igro

Tudi v dežju je lahko zunaj zabavno

Letošnje leto je zaznamovalo veliko dogodkov, ki so zelo drugačni kot smo jih bili vajeni. Veliko novega smo bili prisiljeni spoznati in se prilagoditi novim situacijam. Tudi vreme v pomladnem obdobju je imelo svoj ritem. Deležni smo bili velikih temperaturnih nihanj in veliko deževnih dni.

 

 

To pa nas seveda ne sme odvrniti od raziskovanja narave zunaj. Saj veste kaj pravi rek: »Ni slabega vremena, so samo neprimerna oblačila in obutev.« Prav zabavno je lahko, ko se vozimo po dežju s kolesom, če je veliko luž in nas lahko poškropijo vse do glave. Verjemite, takrat ne manjka otroškega smeha, ker naši najmlajši enostavno »morajo« zapeljati čez vsako lužo. Zato tudi v slabem vremenu lahko vidimo žarek sonca, če ga želimo. Vsa umazana oblačila pa bo pralni stroj tudi opral. Spet je odvisno kako gledamo na takšno situacijo. 

Ne glede na to kakšno bo poletje, ne pozabite na gibanje in smeh. Za to ne potrebujemo veliko finančnega vložka, samo malo kreativnosti in dobre volje, pa se lahko dan spremeni v lepo in razburljivo dogodivščino. Pri tem pa ne pozabite: »Dokler smo živi, nismo nikoli povsem varni.« 

Ekipa Zavoda za varno igro vam želi lepo, varno in zabavno poletje. 

Pozdrav do jeseni.

 

Slika vir: svetovni splet

 

 

 

 

 

 

 

 

Nahajate se: Novice Aktualne novice Tudi v dežju je lahko zunaj zabavno

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.