Oopa! Vse za varno igro

Pomlad je prebudila mesto

Celje, 11.04.2018 – Današnji dan je dan, ko Mestna občina Celje praznuje svoj rojstni dan, in to že 567-i. Veliko, kajne? In veste, zakaj praznujemo Celjani ravno na ta dan? Davnega leta 1541, je na današnji dan Friderik II takratni trški naselbini podelil mestne pravice.

Občinski praznik je vselej prežet s številnimi dogodki in prireditvami, ki so rezultat nadarjenosti, ustvarjalnosti in prizadevnosti občank in občanov. Letošnjo pomlad se je prebudilo tudi že dogajanje na drevesni hiši v Mestnem gozdu, ki je odličen kraj za popoldanske sprehode in umik od mestnega vrveža. Zavod za varno igro je danes pripravil delavnico: Iskanje izgubljenega zaklada. Pot nas je vodila vse od Meškovega studenca do drevesne hiše, med potjo pa smo sledili namigom gozdnega škrata, ki je za nas imel pripravljene poučne naloge. Ne samo zaklad, tudi maskota Zdravko, nas je pričakal na cilju ter se z nami posladkal.

 Seveda pa bo v letošnjem letu zakladov še ogromno, saj se je sezona sprehodov šele dodobra pričela. Kaj vse se bo še dogajalo, lahko redno spremljate na spletni strani http://www.celje.si/sl ter na FB strani Zavoda za varno igro: https://www.facebook.com/OopaVseZaVarnoIgro/

 

  

Vir fotografije: ZVI

 

 

 

 

Nahajate se: Novice Aktualne novice Pomlad je prebudila mesto

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.