Oopa! Vse za varno igro

Celje, moje mesto

Zavod za varno igro je v sodelovanju z OŠ Lava v mesecu juniju izvedel projekt z naslovom »Celje, moje mesto – otroci otrokom«, ki ga je finančno podprla tudi Mestne občine Celje. Dejansko izvedbo pa so nam omogočili spodaj navedeni donatorji, ki se jim ob tej priložnosti še enkrat iskreno zahvaljujemo.

Učenci OŠ Lava so preko mini video serij ustvarili promocijski film Celja, ki bo pripomogel k še večji prepoznavnosti Celja. Z video zapisom se želimo še posebej dotakniti otrok in mladostnikov ter posledično njihovih staršev in skrbnikov. Projekt je nastajal po principu od otrok za otroke. Odrasli smo zgolj postavljali okvirje, znotraj katerih je imela otroška inovativnost in ustvarjalnost prosto pot. Končni izdelek je otroško iskren in neposreden ter nagovarja mlade na način, ki jim je blizu. Otroška medsebojna komunikacija je drugačna, odrasli se ji lahko le približamo, obvladati pa je ne moremo. Vabimo vas, da si ogledate kreativnost mladih filmarjev na spodnji povezavi.

Ogled posnetkov

zvi transparentmoc1logo-lava-webalpekskd skladipisek barlogo KLS-1prevent delozaInstitut ISERA LOGO

Nahajate se: Projekti Celje, moje mesto

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.