Oopa! Vse za varno igro

Ciljna črta je že vidna

Celje, 27.06.2017 – Snemalna ekipa je zaključila delo na terenu, glasbeniki os uredili glasbena ozadja. Fantje so že opravili celotno montažo. S ponosom lahko povemo, da je promocijski film pripravljen. Čaka, da ga ponesemo v svet in pokažemo delo in trud, voljo in domišljijo mladih ustvarjalcev.

Predstavitev promocijskega filma "Celje, moje mesto - otroci otrokom" bomo predstavili jutri, 28.06.2017 ob 10.00 v Info centru Ljudske unicerze Celje, na Cankarjevi 1 v Celju. Vljudno vabljeni!

 

 

zvi transparentmoc1logo-lava-webalpekskd skladipisek barlogo KLS-1prevent delozaInstitut ISERA LOGO

Celje, 19.06.2017 – Vsekakor je na tem mestu primerno, da izpostavimo vse, ki so s finančnimi donacijami pripomogli, da lahko projekt peljemo.

Poleg Mestne občine Celje so bili z nami še:

  • Alpeks d.o.o.
  • KD Skladi d.o.o.
  • Pišek bar
  • KLS Ljubno d.d.
  • Prevent & Deloza d.o.o.
  • Inštitut Isera d.o.o.
  • GP, zaključna gradbena dela
  • Avtomehanika Vaš

Zahvala tudi vsem ostalim, ki so kakorkoli prispevali svoj delež.

Največji hvala pa seveda devetošolcem OŠ Lava, mentorju Urhu Kodretu ter gospe ravnateljici Marijani Kolenko, ki so bili pripravljeni sprejeti ta izziv.

 

zvi transparentmoc1logo-lava-webalpekskd skladipisek bar

 

 

 

 

Nahajate se: Projekti Celje, moje mesto Ciljna črta je že vidna

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.