Oopa! Vse za varno igro

Vsak košček mozaika je pomemben

 


Celje, 22.06.2017 – Tako je. Vsak košček mozaika je pomemben, da je končna podoba lahko perfektna. Danes smo se mudili v šolskih prostorih, kjer je bila na delu tehnična ekipa ter pevka in kitaristka. Vsi skupaj dodo poskrbeli, da bo film imel dodelano glasbeno ozadje. Fantje pa seveda pridno snemajo kadre na terenu.

Bliža je zaključek, ki bo hkrati začetek nečesa novega. Vse nas in vas bo popeljal v leta otroštva, ko so naše oči svet videle drugače. In ta svet, gledan z otroškimi očmi, vam bomo predstavili v sredo, 28.06.2017 ob 10.00 v Info centru Ljudske univerze Celje. Vabljeni.

 

 

zvi transparentmoc1logo-lava-webalpekskd skladipisek barlogo KLS-1prevent delozaInstitut ISERA LOGO

Celje, 19.06.2017 – Vsekakor je na tem mestu primerno, da izpostavimo vse, ki so s finančnimi donacijami pripomogli, da lahko projekt peljemo.

Poleg Mestne občine Celje so bili z nami še:

  • Alpeks d.o.o.
  • KD Skladi d.o.o.
  • Pišek bar
  • KLS Ljubno d.d.
  • Prevent & Deloza d.o.o.
  • Inštitut Isera d.o.o.
  • GP, zaključna gradbena dela
  • Avtomehanika Vaš

Zahvala tudi vsem ostalim, ki so kakorkoli prispevali svoj delež.

Največji hvala pa seveda devetošolcem OŠ Lava, mentorju Urhu Kodretu ter gospe ravnateljici Marijani Kolenko, ki so bili pripravljeni sprejeti ta izziv.

 

zvi transparentmoc1logo-lava-webalpekskd skladipisek bar

 

 

 

 

Nahajate se: Projekti Celje, moje mesto Vsak košček mozaika je pomemben

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.