Oopa! Vse za varno igro

Kam pa naj popeljemo vas?

 

Celje, 16.06.2017 - Mesto Celje, tretje največje mesto v Sloveniji, z nekaj manj kot 40.000 prebivalci, bogato zgodovino in sedanjo prepoznavnostjo. Mesto ob Savinji, ki ga vsako leto obišče več turistov, domačih in tujih, mesto, ki nudi prostor mladim in malo manj mladim. Mesto, ki ponuja ogromno prireditev, tako da vsak najde nekaj zase. Naše mesto. In s ponosom ga bomo predstavljali še naprej, tudi preko projekta "Celje, moje mesto-otroci otrokom", v sodelovanju z OŠ Lava ter sofinanciranjem Mestne občine Celje.

Luka, Sergej, Ela in Živa so marljivi devetošolci OŠ Lava, ki skupaj s svojim mentorjem, Urhom Kodretom ter Zavodom za varno igro dihajo v tem projektu. Obiskujejo mestne kotičke, kamor sami radi zahajajo, kjer se počutijo varne, sproščene in sklepajo ali utrjujejo prijateljske vezi. Mestne kotičke, ki bodo zanje v življenju pustili pečat in za katere so prepričani, da bi jih moral poznati vsak mladi obiskovalec mesta Celje.

Mestna občina Celje je slišala njihovo idejo, ki bo vsak čas ugledala spletno luč. Dober glas seže v deveto vas, ali kako so že dejali čustveni simbol.

 

 

zvi transparentmoc1logo-lava-webalpekskd skladipisek barlogo KLS-1prevent delozaInstitut ISERA LOGO

 

 

Nahajate se: Projekti Celje, moje mesto Kam pa naj popeljemo vas?

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.