Oopa! Vse za varno igro

Mesto vredno promocije

 

 

Celje, 09.06.2017 – Sončni poletni dnevi nam dajejo še več zagona pri izvajanju projekta. Ideje se kar kopičijo v naših glavah in vse hitro dajemo na papir. Devetošolci iz OŠ Lava pod mentorstvom Urha Kodreta vestno pišejo scenarij, ki se bo v naslednjih dneh iz učilnice prestavil na ulico – na različne lokacije v Celju, za katere ti otroci menijo, da jih je vredno izpostaviti in predstaviti potencialnim turistom. Na Zavodu za varno igro pa skrbno spremljajo dogajanje, priskočimo na pomoč ob morebitnih vprašanjih, pomagamo s svojimi izkušnjami, znanjem in idejami ter skrbimo za vso dodatno administracijo.

 

Vas že zanima, katere so dotične lokacije, za katere smo se skupaj z učenci OŠ Lava odločili, da jih je vredno predstaviti? Vas že zanima zgodba, ki bo rdeča nit vseh video posnetkov? Mi se že sedaj veselimo, da lahko z vami delimo sprotno dogajanje, še bolj pa se veselimo končnega izdelka.

 

zvi transparentmoc1logo-lava-webalpekskd skladipisek barlogo KLS-1prevent delozaInstitut ISERA LOGO

 

 

Nahajate se: Projekti Celje, moje mesto Mesto vredno promocije

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.