Oopa! Vse za varno igro

Celje, moje mesto-otroci otrokom

 

Celje, 02.06.2017 – Zavod za varno igro v sodelovanju z OŠ Lava v mesecu juniju izvaja projekt z naslovom »Celje, moje mesto – otroci otrokom«, ki finančno podprt tudi s strani Mestne občine Celje.

Učenci OŠ Lava bodo preko mini video serij ustvarili promocijski film Celja, ki bo pripomogel k še večji prepoznavnosti Celja. Z video zapisom se želimo še posebej dotakniti otrok in mladostnikov ter posledično njihovih staršev in skrbnikov.

Projekt bo nastajal po principu od otrok za otroke. Odrasli bomo zgolj postavljali okvirje, znotraj katerih bosta imeli otroška inovativnost in ustvarjalnost prosto pot. Končni izdelek bo otroško iskren in neposreden ter bo nagovarjal mlade na način, ki jim je blizu. Otroška medsebojna komunikacija je drugačna, odrasli se ji lahko le približamo, obvladati pa je ne moremo. Kam bo zavila kreativnost mladih filmarjev pa bomo videli ob nastajanju projekta.

 

                              

 

 

Nahajate se: Projekti Celje, moje mesto Celje, moje mesto-otroci otrokom

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.