Oopa! Vse za varno igro

Časovna kapsula

Sodoben način življenja nam jemlje lastno identiteto. Vpletanje 3. generacije v obvladovanje časa, prostora in ljudi nam lahko vzame veliko energije. Vsi želimo zapustiti sebi pozitivno zapuščino dneva. Zapuščino, na katero bomo prvenstveno ponosni mi sami. Le na ta način jo lahko prenesemo tudi na svoje otroke.

Interaktivna individualna ali skupinska delavnica s strokovnjakom/psihoterapevtom, ki vam bo pomagala na vaši poti iskanja prostora, kjer si morate dovoliti tudi prostor za napake.

 

Trajanje: 1,5 ure

Nahajate se: Programi Časovna kapsula

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.