Oopa! Vse za varno igro

Predstavitev projekta na festivalih

Celje, 10.9.2015 - Otroci so sedli v šolske klopi, polni pričakovanj in novih spoznanj, naš Zdravko – maskota projekta Inovativna igralna pot – pa se je tudi dodobra spočil in nadaljuje z gibalnimi uricami skupaj z otroki Vrtca Mojca. Z njimi se bo po igralni poti podal enkrat tedensko, vse do 15.10.2015, ko se projekt uradno zaključi, inovativna igralna pot pa bo seveda živela dalje in vabila otroke in starše h gibanju.

Inovativno igralno pot, ki je sofinancirana s strani Programa za NVO finančnega mehanizma EGP in norveškega mehanizma, bomo v mesecu septembru predstavili na dveh uličnih festivalih. Ulični festival »Prava zmes odpravi stres« se bo odvijal 22.09.2015 na Eipprovi in Kolodvorski ulici v Ljubljani od 11.00 do 18.00, drugi festival pa je festival Lupa 2015, ki bo 24.09.2015 na Prešernovem trgu. Obiščete nas lahko od 11.00 pa vse do 20.00. Na festivalu Lupa 2015 bo odrski program popestril tudi Zdravko, ki se bo razmigal skupaj z mimoidočimi.

Vljudno vabljeni na stojnico Zavoda za varno igro.

Nahajate se: Projekti Inovativna igralna pot Predstavitev projekta na festivalih

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.