Oopa! Vse za varno igro

Zdravko se pripravlja na otvoritev

Celje, 1.6.2015 - V četrtek, 4. junija, se bo ob 10. uri na šolski poti pri vrtcu Mojca v Ljubljani (Koseze), otvorila prva inovativna igralna pot v državi. Gre za projekt, ki ga je s pomočjo Programa za NVO Finančnega mehanizma EGP domislil in izvedel celjski Zavod za varno igro in bo odslej služil motivaciji mladih k varnemu gibanju na poti v šolo.

Nosilec projekta si je za dan končne izvedbe (risanje poti) izbral pretekli četrtek in petek, ko mu je bilo tudi vreme dovolj naklonjeno, da se je barva dodobra osušila in tako bo nova podoba poti otroke peljala skozi živo-pisani svet živali, kjer jih bodo risbe vodile do pravilnih gibov in s tem spodbujale njihovo motoriko.

Delo ekipe je potekalo pod budnim očesom malčkov, ki so imeli celo vrsto vprašanj o tem kaj počnejo in čemu bo to služilo. Pri odraslih je bilo vprašanj nekoliko manj, več pa odobravanja in navdušenja nad novo popestritvijo njihove poti. Seveda pa so nekateri pot tudi že preizkusili, to pa pospremili s podobnimi izjavami kot je tale: »Pogosto se s sinom sprehajava po tej poti in tole nam bo definitivno popestrilo sprehod. Saj vidite, da sin že skače z lista na list.«

Vabljeni torej na otvoritev inovativne igralne poti, ki bo v četrtek, 4.6.2015 ob 10.00 na šolski poti pri Vrtcu Mojca v ljubljanskih Kosezah.

Nahajate se: Projekti Inovativna igralna pot Zdravko se pripravlja na otvoritev

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.