Oopa! Vse za varno igro

Zdravko na inovativni igralni poti

najava ZdravkaCelje, 19.11.2014 - Varna pot v šolo je lahko tudi zabavna, motivacijska, razgibana. Kot taka omogoča uporabnikom doseganje novih spretnosti in s tem varovanje zdravja, osebno rast in spodbujanje kreativnosti. Od tod ideja za projekt Inovativna igralna pot, ki je kot ideja nastal v Zavodu za varno igro. Njegova direktorica Andreja Bednjički o projektu pove: »S projektom želimo ustrezno zagotavljati boljšo varnost med otroško igro in na poti v šolo in vrtec ter sočasno zagotavljati atraktivno okolje, ki bo za otroke zanimivo in bo spodbujalo njihove kreativne potenciale in proces socializacije.«

To jesen je projekt začel dobivati prve obrise in danes se lahko pohvali z maskoto, ki bo na novi poti mladim in njihovim spremljevalcem, nudila pogum in pomoč pri gibanju. »Oblikovna rešitev sledi ideji o nosilnem liku projekta, ki izraža dinamiko, igrivost, pogum, živahnost, energijo, šport, veselje,.. Prav tako pa ideji sledi in jo podpira tudi samo ime – Zdravko,« pravi avtorica maskote Janja Vogrin iz podjetja VOJA vizualne komunikacije.

Gibanje je pomembno pri razvoju motorike otrok. S projektom Inovativna igralna pot želimo vzpostaviti primer dobre prakse, ki bi jo bilo smiselno širiti tudi v prihodnje.

Nahajate se: Projekti Inovativna igralna pot Zdravko na inovativni igralni poti

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.