Oopa! Vse za varno igro

Rišejo se zametki nove igralne poti

photo 1a.sestanekCelje, 27.10.2014 - Danes se je na sedežu Zavoda za varno igro v Celju sestala delovna skupina projekta "Inovativna igralna pot", ki je na Norveškem razpisu prejel podporo in bo zagledal luč sveta spomladi 2015.

V prihodnjih tednih bo skupina pripravila celostno grafično podobo projekta, to pa predstavila eni od slovenskih občin, ki že kaže zanimanje za njegovo uvedbo. S tem bodo mladim, njihovim staršem ter prosvetnim delavcem in vzgojiteljem, pomagali pri razvoju motorike otrok na poti v šolo s pomočjo posebnih igral. S tem bodo prispevali tudi k varnosti otrok, kar je glavno vodilo Zavoda za varno igro.

Nahajate se: Projekti Inovativna igralna pot Rišejo se zametki nove igralne poti

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.