Oopa! Vse za varno igro

Go & LearNET

Zavod za varno igro (ZVI) se je odzval povabilu Mladinskega centra Celje (MCC) k sodelovanju pri projektu Go & LearNET – Usposabljanje za trenerje, ki je dobil podporo na mednarodnem razpisu programa Vseživljenjsko učenje - Leonardo da Vinci - Prenos inovacij.

Pobuda Go & LearNET se osredotoča na neformalno izobraževanje in posodabljanje metodologij za usposabljanje mediatorjev (trenerjev, učiteljev in profesorjev, …) ter podpira njihov neposreden stik s prevladujočo vejo gospodarstva na določenem območju, z namenom prepoznavanja zmožnosti, tehnologije in inovacij podjetij ter jih vključuje v proces izobraževanja, usposabljanja in v programe usmerjanja za dijake poklicnega izobraževanja, dijake osnovnih in srednjih šol ter študente.

Glavni cilj projekta Go & LearNET je vzpostavitev mednarodnega kataloga študijskih obiskov v malih in srednje velikih podjetjih ter izvajanje usposabljanj in gospodarskih obiskov v podjetjih šestih evropskih držav.

Svoj doprinos h kvaliteti projekta, bo ZVI dal i izvedbo dveh seminarjev: Zagotavljanje varnosti igrišč in Od idejne zasnove do certificiranega in varnega igrišča.go and learn net

Več o projektu Go & LearNET si lahko preberete tukaj.

Seznam seminarjev je objavljen tukaj.

Nahajate se: Projekti Go & LearNET

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.