Oopa! Vse za varno igro

Usposabljanja za preglednika lastnih otroških igrišč

Novo šolsko leto se hitro bliža in poleg šolskih vrat se bodo odprla tudi vrata šolskih otroških igrišč. Vsekakor je v tem trenutku pomembno, da so igrala pred uporabo pregledana in primerna za uporabo.

 

 

S septembrom pričnemo z novimi termini usposabljanj za preglednike lastnih otroških igrišč. Usposabljanje, ki ga pripravljamo, je namenjeno strokovnim delavcem v vzgojno-izobraževalnih ustanov, bodočim skrbnikom zunanjih igral, vzdrževalcem, hišnikom ter vsem ostalim, ki imajo v lasti otroško igrišče.

Z ustreznim znanjem, ki ga boste tekom 8-urnega usposabljanja pridobili, lahko poskrbite, da bo vaše igrišče varno in igra brezskrbna.

Termine usposabljanj si oglejte tukaj.

Naredimo otroška igrišča varna – PODPIŠI PETICIJO

Vandalizem na otroških igriščih – REŠI VPRAŠALNIK

Nahajate se: Novice Usposabljanja za preglednika lastnih otroških igrišč

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.