Oopa! Vse za varno igro

  • Aktualne novice

   

Novice

Vandalizem na otroških igriščih

Cyprus Organization For Standardization (CYS) je organ za standardizacijo na Cipru, ki je član Evropske organizacije za standardizacijo (CEN). Za potrebe tehničnega odbora TC 136/SC 1 (tehnični odbor varnosti na otroških igriščih) pripravlja analizo razširjenosti vandalizma na otroških igriščih.

Zavod za varno igro (ZVI) se je pridružil njihovi raziskavi na temo vandalizma na otroških igriščih in igralni opremi.

Vandalizem, -zma m (ȋ) slabš. poškodovanje, uničenje česa koristnega, lepega brez pravega razloga, namena (vir: SSKJ) Zbiranje informacij v zvezi z vandalizmom, dobrimi praksami in smernicami po vsej Evropi bo pomagalo evropskemu tehničnemu odboru pri reševanju tega pojava, kar posledično pomeni zmanjševanje števila nesreč in ekonomskih stroškov, ki izhajajo iz tega naslova.

Prosimo, če izpolnite spletni vprašalnik in nam s tem pomagate pridobiti karseda verodostojne podatke.

Hvala za sodelovanje!

Nahajate se: Novice Vandalizem na otroških igriščih

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.