Oopa! Vse za varno igro

  • Aktualne novice

   

Novice

Peticija: Naredimo otroška igrišča varna

Prosti čas je tisti del dneva, ko ga izkoristimo za stvari, ki jih radi počnemo, nas izpopolnjujejo, nam vlivajo novih moči in energijo.

Za otroka pa je to čas, ki ga preživi na igrišču z vrstniki in prijatelji. Tam preizkuša meje svojih spretnosti, razvija tekmovalen duh in gradi svojo samozavest.

In ker želimo, da igrišče privablja otroke, da nanje vpliva motivacijsko in pozitivno, je zelo pomembno, da so igrala na njem varna, da se zmanjša možnost poškodb.

 

Zato vas pozivamo, da podpišete peticijo in tako pripomorete k poenotenju zahtev varnostnega nadzora na otroških igriščih.

Podpiši peticijo

Nahajate se: Novice Peticija: Naredimo otroška igrišča varna

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.