Oopa! Vse za varno igro

Usposabljanja

V okviru projekta Naše Igrišče Varno Igrišče (NIVI), potekajo usposabljanja, s katerim si pridobite naziv »usposobljeni preglednik za ugotavljanje varnosti na lastnih otroških igriščih«. Usposabljanja izvaja Inštitut Isera d.o.o.

Usposabljanje je namenjeno strokovnim delavcem v vzgojno-izobraževalnih ustanovah, bodočim skrbnikom zunanjih igral, vzdrževalcem, hišnikom ter vsem ostalim, ki imajo v lasti otroško igrišče.

Več o samem poteku usposabljanja in načinu prijave si preberite tukaj.

12.3.2015, 16.4.2015, 14.5.2015, 11.6.2015
Nahajate se: Usposabljanja

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.