Oopa! Vse za varno igro

Oglaševanje

 

OGLASI V REVIJI DIMENZIJA CENA
CELA STRAN 220x 285 mm + 3 mm dodatka 900 EUR
1 / 2 STRANI Ležeči format: 190 x 120 mm
Pokončni format: 93 x 245 mm
450 EUR
1 / 4 STRANI Pokončni format: 190 X 58 mm
Ležeči format: 93 x 120 mm
225 EUR
CELA STRAN V PREVIEW REVIJI 220 x 285 mm + 3 mm dodatka 1.450 EUR
2. IN 3. STRAN 2 x 220 x 285 mm - 440 X 285 mm + 3 mm dodatka 1.200 EUR
ZADNJA STRAN 220 x 285 mm + 3 mm dodatka 1.200 EUR

V ceno ni vštet DDV.

Oglasni prostor
Oglasno gradivo je potrebno posredovati najkasneje do dogovorjenega termina za oddajo posamezne izdaje. Gradivo je potrebno oddati v elektronski obliki. V kolikor potrebujete dodatne informacije v zvezi z oddajo smo vam z veseljem na voljo.

Navodila za oddajo oglasnega materiala
FOTOGRAFIJE Barvno okolje - CMYK
Format datotek - PSD, JPG, TIFF
OBLIKOVANE OGLASE sprejemamo v zapisu .pdf, .tif, .jpg ali .eps. Za pravilen prenos vseh elementov oglasa morajo biti slike in barve v zapisu CMYK. Fonte obvezno spremenite v krivulje. Ne uporabljajte ukaza »overprint«. Za boljšo kontrolo priložite oglas v zapisu .jpg. Črna barva teksta naj bo definirana kot 100 % črna ali kot željen odstotek črne. Slike naj imajo primerno ločljivost – 300 dpi. Katerekoli ICC profile uporabljate, moraju le-ti biti pripeti v format datoteke (attached). V nasprotnem primeru bomo dodelili naš delovni »source« ICC profil, in sicer ISO_coated_v2. V tem primeru je mogoče pričakovati majhne razlike v barvnih definicijah (in seveda na končnem izdelku).

NEOBLIKOVANI OGLASI
Pri nepripravljenih datotekah se obračunava računalniška ura dela, oz. priprava datoteke za tisk. Lahko pripravimo datoteke iz programa Adobe Ilustrator, Adobe Photoshop, Adobe Indesign. Besedila sprejemamo v programu Open Office, Microsoft Word ali Excel. Logotipe dostavite v vektorski obliki. Slike in barve morajo biti v zapisu CMYK, v formatu .tif, jpg ali .eps.

PODPORNI MEDIJI
CD, DVD, e-mail.

Za dodatne informacije smo na voljo.

Izdajatelj revije ne odgovarja za nepravilnosti, ki so nastale na posredovanih datotekah. Dovoljujemo si pravico za zamenjavo fonta, kjer fotni niso posredovani po naših navodilih. Izbor fonta bo približek posredovanega fonta.

SPLOŠNI POGOJI
Odjava od objave oglasa ni mogoča po datumu, ki je določen za zbiranje zakupa oglasnega prostora. Vse oglase odobri urednik in podatki o oglaševalcu morajo biti posredovani uredniku na njegov e-naslov.

Oglase nam posredujte na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

BANNER OGLASI DIMENZIJA CENA
Logotip na domači strani 160 x 160 px 210 EUR / mesec
Logotip na podstraneh posamezne rubrike 160 x 160 px 150 EUR / mesec
Logotip na domači strani 468 x 60 px 139 EUR / mesec
Logotip na podstraneh posamezne strani 468 x 60 px 79 EUR / mesec
Spletna pasica na podstraneh posamezne rubrike 728 x 90 px 180 EUR / mesec

Oglasni prostor se lahko zakupi v več rubrikah hkrati. Glede na število izbranih rubrik se na skupno ceno prizna tudi določen količinski popust in sicer:

2 - 3 rubrike: 15% popust
4 - 6 rubrik: 20% popust
7 - 9 rubrik: 30% popust
10 ali več rubrik: 40% popust

Spletno pasico (animirano ali statično) vam lahko oblikujemo tudi pri nas. Stroški oblikovanja zajemajo 20% cene oglasa.

 

 

 

Nahajate se: Oglaševanje

Kontaktirajte nas

Pišite nam
info@oopa.si

Obiščite nas tudi na:

fb-logotwitter-logo

Pravno obvestilo

Dokumenti, objavljeni na spletnem mestu so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Reproducirani dokumenti in vsebine morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod za varno igro se bo trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Copyright © Zavod za varno igro. Vse pravice pridržane.