Oopa! Vse za varno igro

  • Aktualne novice

   

Novice

Zaključek natečaja "Igra na snegu"

Zaključile so se počitnice in verjamemo, da vaši radovedni in razigrani otroci še izkoriščajo zadnje urice igranja na snegu, če še imate kakšno zaplato beline za vogalom.

Pred dobrim tednom pa se je zaključil likovni natečaj za otroke, ki smo ga organizirali na Zavodu za varno igro, na tematiko igre na snegu.

Veseli smo bili vsake risbice, ki je napolnila naš poštni nabiralnik in težka naloga je čakala ocenjevalce. Vsaka risba ima svoj čar, svojo toplino in svojo zgodbo. Vsaka je ustvarjena z veseljem in otroško ljubeznijo do zime. Vsi otroci, ki so sodelovali s svojimi risbicami, si zaslužijo velik objem, pohvala velja tudi mentorjem in staršem za vzpodbudo.

Pa vendar smo bili primorani izpostaviti 3 risbe, ki so si prislužile nagrado.

Nagrade prejmejo:

  1. Lara Čremožnik, 6 let
  2. Lucija Škornik, 7 let
  3. Aleksander Pavlovič, 6 let

Nagrajene risbe ter vse ostale si oglejte tukaj.

Zahvala tistim, ki so nam omogočili, da je otroška likovna ustvarjalnost lahko bila nagrajena:

Založba Pivec, EasySweets, Farmedica, kmetija Lipnik in Zavod za varno igro.

You are here: News Zaključek natečaja "Igra na snegu"

Contact us

By e-mail:
info@oopa.si

Social networks:

fb-logotwitter-logo

Legal notice

Documents published on the website can only be reproduced for non-commercial purposes. Reproduced documents and contents must retain all warnings about copyright and may not be copied, reproduced or otherwise disseminated. Institute for Safe play will endeavor to provide the most accurate and up-to-date information on this site, but does not assume any guarantee as to their accuracy. Users all published contents at their own risk. Neither the Institute nor any other natural or legal person who participated in the creation of this website shall not be liable for any damages arising from access, use or inability to use the information on this web site or for any errors or deficiencies in their content. Copyright © Institute for Safe play. All rights reserved.